Tokiu būdu antroje turnyro lentelės vietoje žengiantys žalgiriečiai (53 tšk.) pagal prarastus taškus nuo lyderio „Panevėžio“ atsilieka 11. Kol kas panevėžiečiai (58 tšk.) pirmauja 5 taškais, bet yra sužaidę ir dviem mačais mažiau.

„Šiauliai“ su 47 taškais rikiuojasi trečioje pozicijoje.

Per kaitrą vykusiose rungtynėse žaliai-balti turėjo daugiau progų, bet varžovus gelbėjo vartininkas, o 72 min. įvartį svečiams pelnyti pavyko, bet Jurijui Kendyšui buvo užfiksuota nebūta nuošalė ir įvartis neįskaitytas.

Su tuo kategoriškai sutikti nenorėjęs ir emocingai šoninei arbitrei apeliavęs anuliuoto įvarčio autorius dar buvo nubaustas ir geltona kortele.

Po dvikovos „Žalgirio“ strategas nevengė kritikos arbitrams, kurie, jo manymu, atėmė pergalę iš svečių.

„Buvo įdomios rungtynės, daug momentų, žiūrovams dvikova turėjo būti įdomios. Taip pat norisi pasakyti vieną dalyką. Tai jau susikaupė.

Nors mūsų klubo politika yra nekomentuoti teisėjavimo, tačiau atimti pergalę – tai jau per daug.

Nekalbame apie įspėjimus. Mūsų požiūris – žaisti aikštėje, o ne vertinti, tačiau reikia priimti tam tikrus sprendimus. Tai jau virš visko“, – kalbėjo V. Čeburinas.

„Žalgiris“ jau šį ketvirtadienį žais Europos lygos III atrankos etapo pirmąsias rungtynes su Švedijos čempione „Hacken“.

„Stengsimės daryti viską, lad kitose rungtynėse komanda būtų kuo geresnėje būklėje.

Suprantama, kad nuovargis kaupiasi žaidžiant kas kelias dienas. Tačiau to norėjome, patekti į tokį lygį, kad būtų tos tarptautinės rungtynės.

Tačiau patirti tokį „paskatinimą“, kai iš tavęs atima pergalę, tai negatyviai atsiliepia atsistatymui, tai akivaizdu.

Mes ruošiamės kaip galime, nes ateis mūsų sirgaliai, laukia įdomi dvikova su Švedijos čempionais“, – sekmadienį po lygiųjų su „Šiauliais“ kalbėjo V. Čeburinas.

Rungtynių apžvalga:


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)