Į Klaipėdą atvykęs šios bendrovės vadovas Erikas Vainikonis pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Klaipėdos granito“ prezidentu Aleksandru Isaičevu.

„Džiugu, kad užsimezgė mūsų draugystė ir radome bendrą kalbą. „Klaipėdos granitas“ – ambicinga komanda. Mums patiko „Klaipėdos granito“ prezidento A. Isaičevo vizija, projektas ir mes nusprendėme prisidėti prie šios komandos rėmimo. Tikime, kad kartu galime nuveikti dar daugiau“, – po sutarties pasirašymo kalbėjo E. Vainikonis.

Pasak A. Isaičevo, jam malonu, kad plečiasi „Klaipėdos granito“ rėmėjų būrys.

„Esame laimingi, kad puikiai bendravome. Tiesiog užsimezgė draugiškas ir šiltas ryšys. Rėmėjo atstovai jau spėjo susipažinti su žaidėjais, aplankė juos treniruotėje, įteikė futbolininkams dovanų, pabendravo. Nauji rėmėjai lankysis mūsų varžybose ir palaikys mus. Mes stengsimės jų nenuvilti – aikštėje bandysime demonstruoti gražų žaidimą ir iškovoti pergalių“, – pabrėžė „Klaipėdos granito“ prezidentas.

E. Vainikonis pasidžiaugė, kad granitiečiai Lietuvos futbolo A lygos antro turo rungtynėse itin kovingai rungtyniavo su Lietuvos vicečempione ir UEFA Europos taurės dalyve – „Atlanto“ ekipa.

„Klaipėdos granito“ atstovai pirmą kėlinį praleido du įvarčius, tačiau nepalūžo, atsitiesė ir išplėšė lygiąsias. Tai daug ką įrodo. Juk „Atlantas“ – patyrusi ekipa, siekianti aukščiausių tikslų. Jei jie taip kovingai rungtyniaus visą čempionatą, tai dar galėsime džiaugtis ne vienu iškovotu tašku prieš lyderių ekipas“, – pabrėžė E. Vainikonis.

„Klaipėdos granitas“ artimiausias rungtynes žais kovo 22-ą dieną 14 val. Panevėžio futbolo akademijos (PFA) dirbtinės dangos stadione su vietos „Ekrano“ futbolininkais.

„Po rungtynių su „Atlantu“, komandoje – pakilimas. „Ekranas“ – stipri ekipa, juk tai daugkartinė Lietuvos čempionė, pernai ši ekipa iškovojo bronzos medalius. Visgi mūsų vyrai pasiryžę rimtai kovai ir norėtųsi iš Panevėžio grįžti su pirmąja pergale. Giliai širdyje to tikimės“, – kalbėjo „Klaipėdos granito“ prezidentas A. Isaičevas.

„Klaipėdos granito“ vienas iš trenerių T. Ražanauskas teigė, kad jų pliusas yra tas, kad neslegia psichologinis spaudimas.

„Komanda – draugiška, atmosfera – gera. Esame jauni, ambicingi. Sukomplektavome ekipą visų pozicijų žaidėjais. Esame debiutantai, niekas iš mūsų nesitiki stulbinamų rezultatų. Svarbu, kad kovotume, stengtumėmės, tikrai iš širdies dirbtume, siektume pergalių... Juk rezultatai pasiekiami per juodą darbą. Pergalių pasiekia kantriausieji“, – aiškino T. Ražanauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)