Kaip skelbia britų žiniasklaida, E. Ballackas žuvo ketturačio motociklo avarijoje. Ji įvyko Trojos pusiasalyje, netoli Setubalio miesto. Ten jaunuolio tėvas M. Ballackas turi vasarnamį.

Pranešama, kad nelygiu žemės paviršiumi ketturračiu važiavęs Emilio nesuvaldė transporto priemonės ir ši apvirto, prispausdama vaikiną.

Į įvykio vietą atskubėjo ugniagesiai, policijos pareigūnai, greitoji pagalba, tačiau ištraukto iš po keturračio E. Ballacko atgaivinti tarnyboms nepavyko, konstatuota Vokietijos piliečio mirtis.

Portugalijos žiniasklaida cituoja vietos pareigūnus, kad greta incidento vietos kitų transporto priemonių nebuvo, E. Ballackas keturračio nesuvaldė pats.

Jo tėvas Michaelis jokių komentarų kol kas nepataikė.

Futbolo bendruomenė ir klubai, kuriems atstovavo M. Ballackas, reiškia užuojautą buvusiai sporto žvaigždei ir jo šeimai.

Emilio pagal amžių buvo antrasis iš trijų Michaelio sūnų, kurio jis susilaukė su ilgamete savo drauge ir žmona Simone Lambe 2002-aisiais. Vyriausias poros sūnus Louisas gimė 2001-aisiais, o jauniausias – Jordi – 2005-aisiais.

M. Ballackas ir S. Lambe išsiskyrė 2012-aisiais.

Per savo karjerą M. Ballackas Vokietijos rinktinėje sužaidė 98 rungtynes (1999-2010 m.) ir pelnė 48 įvarčius. 2002-aisiais su nacionaline ekipa jis tapo pasaulio vicečempionu.

2004-aisiais M. Ballackas paskirtas Vokietijos rinktinės kapitonu. Tris kartus jis buvo išrinktas geriausiu Vokietijos metų futbolininku.

Geriausius karjeros metus jis praleido Miuncheno „Bayern“ ir Londono „Chelsea“ klubuose, yra tapęs ir Vokietijos, ir Anglijos čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)