CONCACAF Tautų lygos pusfinalį Las Vegase (JAV) du kartus stabdė chaosas aikštėje, kuomet abiejų komandų futbolininkai kibo vieni kitiems į atlapus, o iš tribūnų ant vejos lėkė daiktų kruša.

69-ą min. už tyčinį grubų veiksmą išvytas buvo Meksikos gynėjas Cesaris Montesas, kilusio susistumdymo epicentre atsidūrusiam W. McKennie taip pat parodyta raudona kortelė.

86-ą min. situacija kartojosi, rungtynės anksčiau laiko baigėsi amerikiečiui Sergino Destui ir meksikiečiui Gerardo Arteagai.

Nors rezultatas antrame kėlinyje jau kėlė gerokai mažiau aistrų – JAV rinktinė pirmavo po dviejų Christiano Pulisičiaus įvarčių, 79-ą min. pergalę 3:0 įtvirtino Ricardo Pepi.

Teisėjas iš Salvadoro Ivanas Bartonas dėl emocijų proveržių prie antrojo kėlinio laiko buvo pridėjęs 12 minučių, bet nutraukė mačą sužaidus septynias – dėl homofobiškų skanduočių, pasigirdusių Meksikos gerbėjų tribūnose.

„Puikus rezultatas, bet rungtynės neturėjo pavirsti visa ta beprotybe, kurią matėte. Liūdna, finale neturėsime dviejų gerų žaidėjų tik dėl to, jog visi pametė galvas“, – komentavo Ch. Pulisičius.

Finale amerikiečiai susitiks su kita kaimyne Kanada, kuri 2:0 pranoko Panamą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją