Karjeros pradžioje kairiojo krašto gynėjas vilkėjo gimtosios šalies Odesos „Real Farma“ ir Vinicos „Niva“ marškinėlius, o vėliau pradėjo legionieriaus karjerą.

Birželio viduryje 26-ąjį gimtadienį atšventęs naujasis žalgirietis džiaugėsi atsiradusia proga sugrįžti į stipriausią šalies lygą.

„Gavęs pasiūlymą ilgai negalvojau. Lietuvoje visi žino, kad šis klubas sau kelia didžiausius reikalavimus ir tikslus, todėl tai yra gera vieta. Jau dalyvavau treniruotėje, radau gerą ir draugišką komandą, kuri mane šiltai sutiko. Džiaugiuosi savo sprendimu prisijungti prie tokio klubo“, – Žalgiris.lt sakė A.Karvatskis.

Mūsų šalyje futbolininkas nėra naujokas – 2018-aisiais metais jis atvyko į „Panevėžio“ klubą ir jame praleido dvejus metus, tapo Pirmos lygos nugalėtoju bei žaidė „Optibet A lygoje“.

Vėliau naujasis žalgirietis vėl grįžo į Ukrainą ir rungtyniavo Kijevo „Rubikon“ bei Donecko „Olimpik“ ekipose.

2022-ųjų pradžioje A.Karvatskis sugrįžo į Vinicos „Niva“ komandą, tačiau dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje jau už mėnesio pasitraukė į Lietuvą ir papildė Panevėžio „Ekrano“ komandą.

Šiame sezone „Optibet Pirmos lygos“ pirmenybėse ukrainietis aikštėje pasirodė 14 kartų ir pasižymėjo 3 įvarčiais bei 2 rezultatyviais perdavimais.

„Kauno Žalgirio“ klube A.Karvatskis vilkės 97-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius, o artimiausiu metu komandos aistruoliai sulauks ir daugiau naujienų.