Specialistas jau yra dirbęs Lietuvoje, 2022 m. jis kelis mėnesius vadovavo Vilniaus „Riterių“ komandai.

Tuomet per 12 rungtynių „Riteriai“ Lietuvos čempionate surinko 21 tašką ir patyrė vos 3 pralaimėjimus, bet švedui vis tiek teko palikti Vilnių nesutapus jo ir klubo vadovybės požiūriams.

Per savo karjerą naujasis „Kauno Žalgirio“ treneris pats yra rungtyniavęs įvairiuose Švedijos ir Norvegijos futbolo klubuose, taip pat Švedijos jaunimo rinktinėse. Trenerio kostiumą G. Stahlis apsivilko 2007-aisiais ir dirbo Švedijos, Norvegijos, Farerų salų, Saudo Arabijos klubuose.

2022 metais palikęs Lietuvą jis treniravo „Al Bukiryah“ ekipą, į savo štabą pasikvietęs ir dabartinį Lietuvos rinktinės strategą Edgarą Jankauską.

„Susitarimą su „Kauno Žalgiriu“ pasiekėme po ilgo proceso ir diskusijų, todėl esu dėkingas klubui už pasitikėjimą. Iš praėjusios savo patirties Lietuvoje turiu labai daug gerų prisiminimų, tad nekantrauju susitikti su treneriais ir komanda bei pradėti darbus. Mūsų ambicijos bus tokios pat aukštos kaip ir mūsų pasiekimai“, – zalgiris.lt sakė naujasis komandos vairininkas.

G. Stahliui talkins visas praėjusiame sezone dirbęs trenerių štabas.

Pasiruošimą sezonui „Kauno Žalgiris“ pradės sausio pradžioje.

Primename, kad ketvirtą vietą A lygoje užėmusiai ir į UEFA turnyrus nepatekusiai Kauno komandai praėjusiame sezone pakaitomis vadovavo trys treneriai: pradėjo Rokas Garastas, iš jo estafetę buvo perėmęs Marius Stankevičius, galiausiai užbaigė Nerijus Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją