Naujojoje Akmenėje vykusiame Supertaurės finale žalgiriečiai rezultatu 8:3 (4:1) įveikė Jonavos „Vikingų“ ekipą ir iškovojo pirmąjį sezono trofėjų.

Kauniečius jau pirmosiomis rungtynių minutėmis į priekį išvedė brazilas Beleu. Antroje kėlinio pusėje dar vieną įvartį komandai pelnė ekipos naujokas Kassula, o dar vienu taikliu smūgiu į tuščius jonaviečių vartus pasižymėjo Albertas Voskunovičius.

Ketvirtąjį įvartį komandai pirmojo kėlinio pabaigoje pelnė jau minėtas Beleu, bet paskutinėmis kėlinio sekundėmis taikliu smūgiu pasižymėjo ir „Vikingų“ ekipa.

Antrąjį kėlinį dar vienu įvarčių pradėjo jonaviečiai, bet jau antroje kėlinio pusėje „Kauno Žalgirio“ naujokai Rafa, Vinicius ir Kassula ekipai pelnė dar 3 įvarčius.

Likus 3 minutėms iki rungtynių pabaigos dar vienu įvarčiu pasižymėjo „Vikingų“ futbolininkai, bet žalgiriečiai rungtynių pabaigoje žaidė užtikrintai, o Kassula dar vienu tiksliu smūgiu įtvirtino komandos pergalę rezultatu 8:3.

LFF Futsal Supertaurės finalo naudingiausiu rungtynių žaidėju antrus metus iš eilės buvo išrinktas „Kauno Žalgirio“ senbuvis Albertas Voskunovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją