Dvikova kauniečiams prasidėjo jau 8-ąją minutę praleistu įvarčiu – po standarto „Sūduvos“ legionierius tiksliai mušė galva.

Tiesa, jau visai netrukus Xabi Auzmendi perdavimu pasinaudojo ir rezultatą tiksliu smūgiu į apatinį vartų kampą išlygino Nerijus Valskis, kuris pasižymėjo jau trečiose rungtynėse iš eilės – 1:1.

Nors žalgiriečiai pirmame kėlinyje ilgiau žaidė su kamuoliu ir dažniau priartėdavo prie varžovų vartų, vėl teko vytis varžovus. 24-ąją minutę „Sūduva“ pasinaudojo dar viena klaida gynyboje ir išsiveržė į priekį.

Visa dvikovos eiga aukštyn kojomis apsivertė jau antroje susitikimo pusėje, kurioje Kauno ekipa ne tik išlygino rezultatą, bet jį persvėrė bei susikrovė solidų pranašumą.

Iš pradžių dviem tiksliai smūgiais rezultatą išlygino ir komandą į priekį išvedė startinėje sudėtyje rungtynes pradėjęs Edvinas Kloniūnas (3:2), kuris į Marijampolės klubo vartus įvartį pelnė ir trečiojo rato dvikovoje.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos E. Kloniūno pasirodymą pakartojo ir po keitimo aikštėje pasirodęs Florianas Davidas. Prancūzas nutraukė daugiau nei du mėnesius trukusią įvarčių sausrą ir taip pat pasižymėjo dubliu – 5:2.

Jau per pridėtą laiką tašką rungtynėse padėjo taip pat po keitimo aikštėje pasirodęs Armandas Kučys – po jo smūgio nuo vartininko Giedriaus Zenkevičiaus atsimušęs kamuolys atsidūrė vartuose (6:2), o įvartis įskaitytas kaip pelnytas į savus vartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją