Iniciatyvą nuo pat susitikimo pradžios turėję kauniečiai pirmame kėlinyje į priekį išsiveržė 26minutę, kai po kampinio kamuolį į vartus pasiuntė Karolis Uzėla – 1:0.

Pirmoje rungtynių pusėje nemažai progų liko neišnaudotos, o po pertraukos tikras veiksmas prasidėjo nuo 65 min.

Tuo metu puikiai baudos smūgį išpildė ir pranašumą padidino vos aikštėje pasirodęs Gratas Sirgėdas, o po poros minučių puikų reidą surengė ir savo įvartį taip pat pelnė Abdulgafaras Opeyemi.

Akivaizdų pranašumą turėję kauniečiai toliau atakavo ir kūrė vieną pavojingą epizodą po kito ir galiausiai pridėjo dar du įvarčius.

Iš pradžių pirmu tiksliu smūgiu „Kauno Žalgirio“ klube pasižymėjo jaunasis 20-metis puolėjas Armandas Kučys, o tašką rungtynėse padėjo gerokai labiau patyręs Nerijus Valskis – 5:0.

LFF taurės pusfinalyje žalgiriečiai susitiks su ten jau patekusiu Telšių „Džiugu“, „TRANSinvest“ arba „Šiaulių“ ir „Riterių“ poros nugalėtoju. Pusfinaliai bus žaidžiami rugsėjo viduryje.

Pirmos lygos lyderis Vilniaus rajono Galinės kaimo „TransInvest“ klubas LFF taurės ketvirtfinalyje per pratęsimą 2:1 (1:1; 0:0) įveikė Gargždų „Bangą“.

Vilniečiai į priekį išsiveržė antrojo kėlinio pradžioje, kai už pražangą baudos aikštelėje į „Bangos“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys. Jį sėkmingai realizavo Henrique Devensas.

73 minutę gargždiškiams pavyko atstatyti pusiausvyrą – Kostiantinas Šulcas pakėlė kampinį, o Ze Eduardo galva iš kelių metrų kamuolį pasiuntė į vartus.

Kadangi pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis, komandos žaidė pratęsimą. Lemtinga tapo pati paskutinė pratęsimo minutė. „TransInvest“ uždirbo kampinį ir po užsitęsusios atakos Linas Zingertas smūgiu iš baudos aikštelės antrą kartą nuginklavo Mantą Bertašių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją