21.40 val. prasidės tiesioginė Borisovo BATE ir Belgrado „Partizan“ klubų dvikovos transliacija. 23.45 val. – „Manchester United“ ir „Brugge“ rungtynių vaizdo įrašas. Klubai tarpusavyje sužais po du mačus. Nugalėtojai pateks į Čempionų lygos grupių turnyrą.

BATE ir „Partizan“ ekipų šansai patekti į kitą etapą yra apylygiai. Baltarusijos čempionai solidžiai rungtyniavo šio sezono Čempionų lygos atrankoje, nepatyrė nė vieno pralaimėjimo – dvi pergalės ir dvejos lygiosios. BATE ekipa Čempionų lygos atkrintamų varžybų barjerą anksčiau įveikė visus tris kartus.

BATE klubas išgarsėjo 2012–2013 metų sezoną, kai savo aikštėje sensacingai 3:1 nugalėjo Miuncheno „Bayern“ komandą, kuri vėliau tapo čempione.

Borisovo komandai atstovauja ir gynėjas iš Latvijos Kasparas Dubra. BATE komandos garbę gina du serbai – Filipas Mladenovičius ir Nemanja Milunovičius. Jiems teks kautis prieš savo tėvynainius.

Serbijos čempionas „Partizan“ klubas Čempionų lygos atkrintamose varžybose dalyvaus pirmą kartą nuo 2010–2011 metų sezono. Tada Belgrado komanda palaužė Briuselio „Anderlecht“ futbolininkus ir pateko į grupių turnyrą. „Partizan“ ekipa antradienį žais 100-ąsias rungtynes žemyno elito turnyre.

„Manchester United“ klubas atkrintamose varžybose jėgas išmėgins pirmą kartą per pastaruosius 19 metų. Iki tol „raudonieji velniai“ iškart patekdavo į grupių turnyrą. Praėjusiame Anglijos čempionate Mančesterio ekipa užėmė tik ketvirtą vietą, o Briugės futbolininkai Belgijoje liko antri.

Beje, „United“ klube rungtyniauja du Belgijos futbolininkai, gimę Briuselyje: Adnanas Januzajus ir Marouane Fellaini.

Trečiadienis:

21.40 val. Vienos „Rapid“ - Donecko „Šachtar“,
23.45 val. – „Valencia“ ir „Monaco“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)