„Sulaukęs pasiūlymo ilgai nedvejojau. Naujas ir dar nematytas karjeros iššūkis, be to bus smagu pamatyti ir pajusti kitokį futsalą“, – savo sprendimą komentavo E. Baranauskas.

Prieš šį sezoną papildęs gimtojo „Panevėžio“ ekipą, puolėjas šiame A lygos sezone spėjo pelnyti aštuoniolika įvarčių, o tai yra antras rezultatas lygoje. Ypač sėkingai futbolininkui susiklostė spalio mėnuo, kai jis buvo pripažintas geriausiu A lygos futbolininku.

Naujoji E. Baranausko komanda šiuo metu Italijoje tarp šešiolikos komandų užima dvyliktąją poziciją. Verta pažymėti, kad paskutinėse dvejose rungtynėse buvo iškovotos pergalės.

Buvęs „Panevėžio“ lyderis taps antruoju lietuviu „Serie A“ pirmenybėse. Prieš sezono pradžią į Italiją išvyko dar vienas Lietuvos rinktinės žaidėjas Artūras Juchno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją