Anglijos rinktinės kapitonas „Bundesligos“ čempionate daro tą patį, ką išdarinėjo ir „Premier“ lygoje, t. y. štampuoja įvarčius vieną po kito.

30-metis snaiperis dar tris tikslius smūgius pridėjo šeštadienį, kai Miuncheno „Bayern“ net 8:0 (0:0) sutrypė „Darmstadt“ ekipą.

Ypač įspūdingas buvo antrasis H. Kane'o tikslus šūvis 69 minutę: anglas varžovų vartininką užklupo nepasiruošusį ir nuginklavo spyriu iš aikštės vidurio. Kaip tokiais atvejais juokaujama, pusę darbo atliko kamuolį praktiškai nuo savo baudos aikštelės komandos draugui paridenęs Thomasas Mulleris.

Tiesa, nepaisant to, kad H. Kane'o sąskaitoje – jau 12 įvarčių per 9 turus, jis kol kas yra tik antras rezultatyviausiųjų sąraše ir atsilieka nuo net 14 kartų pasižymėjusio „Stuttgart“ atstovo Serhou Guirassy.

Primename, kad jau 4 min. mažumoje (be raudoną kortelę gavusio Joshua Kimmicho) likę bavarai nesutriko ir dienos pabaigoje džiaugėsi iš koto verčiančia pergale namuose 8:0.

„Darmstadt“ dar pirmo kėlinio viduryje taip pat užsidirbo dvi raudonas korteles, tad aikštėje liko dešimt šeimininkų futbolininkų prieš devynis svečių.

Tuo pasinaudojęs „Bayern“ po pertraukos ėmė mušti vieną įvartį po kito: tris kartus tikslus buvo H. Kane'as (51, 69 ir 88 min.), po du sykius pasižymėjo Leroy'us Sane (56 ir 64 min.) ir Jamalas Musiala (60 ir 76 min.). 71 minutę savo žodį tarė ir Thomasas Mulleris.

Po šios pergalės bavarai su 23 taškais bent laikinai pakilo į turnyro lentelės viršų.

Vienu tašku mažiau turintis Lėverkuzeno „Bayer“ savo šio turo mačą su „Freiburg“ žais sekmadienį.

Beje, savo lyderį H. Kane'ą praradęs Londono „Tottenham Hotspur“ taip pat pernelyg neliūdi ir nelauktai netgi žengia pats pirmas Anglijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją