Tinklalaidėje klubo komunikacijos vadybininkas ir sporto komentatorius Lukas Gintautas kalbins „Kauno Žalgirio“ vadovus, žaidėjus bei trenerius, taip pat ir buvusius komandos futbolininkus ar su klubu susijusius žmones.

Pirmojo epizodo svečiu tapo „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos prezidentas Mantas Kalnietis, pradėjęs jau antrąjį savo sezoną futbole.

„Kai kažkada pradėjau žaisti krepšinį, po dviejų metų negalėjau sakyti, kad jau viską moku. Tai ir dabar situacija yra tokia pati. Į rutiną įsivažiuoti jau pavyko, bet kiekvieną dieną iškyla naujų klausimų, į kuriuos atsakymų neturiu. Kaip bebūtų, praėjęs sezonas jau davė nemažai pamokų ir dabar galiu pasimokyti iš savo patirčių“, – apie darbą futbole kalbėjo M.Kalnietis.

Kiek trumpiau nei valandą trukusioje tinklalaidėje klubo vadovas plačiau papasakojo apie pasiruošimą sezonui, komplektaciją ir vyr. trenerio paieškas.

„Žaidėjus aš žiūriu, man įdomu, bet žiūriu iš smalsumo, kad daugiau suprasčiau. Diskutuoju su treneriais, į ką kreipiame dėmesį ir panašiai. Uždaviau toną dėl komandinių charakterių. Aš išreiškiu savo nuomonę, bet nei vienas žaidėjas į komandą neatvažiavo tik todėl, kad aš jo norėjau“, – apie komandos komplektacijos niuansus pasakojo M.Kalnietis.

Pokalbiu metu taip pat buvo paliestas Nerijaus Valskio karjeros baigimo klausimas, Lietuvos rinktinės futbolininko vilionės ar Dariaus ir Girėno stadiono valdymo perėmimas.