Šeštadienio „Premier“ lygos kovas pabaigė lyderių penkete esančių „Liverpool“ ir Londono „West Ham“ ekipų akistata. Futbolininkai prieš šį mačą atsistojo aikštės viduryje, o sirgaliai buvo pakviesti parodyti palaikymą Ukrainai plojimais.

Tai buvo matoma ir kituose Anglijos stadionuose, tačiau „Anfield Road“ stadione palaikymas buvo ypatingas – „Liverpool“ sirgaliai Ukrainai skyrė klubo himnu laikomą kūrinį „You'll Never Walk Alone“, o kartu su šeimininkų fanais dainavo ir „West Ham“ sirgaliai.


Rungtynes Sadio Mane įvarčio 27-ąją minutę dėka 1-0 laimėjo „Liverpool“. Antrąją vietą turnyrinėje lentelėje užimantys Jurgeno Kloppo auklėtiniai nuo lyderių „Manchester City“ atsilieka jau tik trimis taškais.

Kitose šeštadienio rungtynėse Londono „Chelsea“ 4-0 sutriuškino „Burnley“, „Leicester“ 1-0 palaužė „Leeds“, „Aston Villa“ 4-0 sutalžė „Southampton“, „Crystal Palace“ 2-0 nugalėjo „Wolves“, „Newcastle“ 2-1 pranoko „Brighton“, o „Brentford“ 3-1 susitvarkė su „Norwich“.

Dėl gausiai demonstruojamo palaikymo Ukrainai šio savaitgalio „Premier“ lygos transliacijos yra uždraustos Kinijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)