Anglas po savo keturių mačų diskvalifikacijos į aikštę sugrįžo tik praėjusį savaitgalį, tačiau po susidūrimo su varžovų komandos puolėju L. Suarezu be futbolo turės praleisti dar apie tris savaites.

J. Terry po minėto susidūrimo su urugvajiečiu iš aikštės buvo išneštas neštuvais, o pirminės prognozės buvo prastos ir buvo manoma, kad klubo simbolis aikštėje nepasirodys kelis mėnesius.

Vis dėlto, komandos strategas R. Di Matteo patvirtino, kad trauma nėra tokia rimta, kaip manyta iš pradžių: „Manome, kad Terry komandai negalės padėti apie tris savaites. Tai nėra taip blogai, kaip manėme iš pradžių“.

„Terry susižalojo netinkamu laiku. Jis žaidė puikiai ir suteikė komandai daug pasitikėjimo, tačiau turime susitaikyti su tokiomis situacijomis“, – kalbėjo strategas.

Šveicarų kilmės treneris taip pat patvirtino, kad kitas ekipos senbuvis F. Lampardas artėja link sugrįžimo į aikštę, tačiau artimiausiose rungtynėse su „West Brom“ klubu dėl traumos, patirtos spalio mėnesį vykusiose rungtynėse su „Shakhtar“ komanda, nepasirodys.