„Žaidėjai turi suprasti, kad mano skandalas jų neliečia. Su jais mes atsisėdę apkalbėjome premijavimo sistemą. Jie su tokia sistema sutinka. Prašau, išeikite į pasaulio čempionatą, visi dešimt milijonų dolerių yra jūsų pinigai. Stimulą jie turi “, - „Žinių radijui“ sakė J.Kvedaras.

Pinigų pasisavinimu kaltinamas LFF prezidentas jau buvo susitikęs su Lietuvoje apsilankiusiais UEFA ir FIFA atstovais. Nors pastarųjų viešo pareiškimo dar nėra, pats J. Kvedaras tvirtina, jog tarptautinės institucijos jį palaiko.

„UEFA sako, kad tai kas vyksta, yra nesąmonė. Jie patys žino, ką aš esu dėl futbolo padaręs. Todėl siūlo kovoti, nes jiems tai ne pirmas kartas, kai tokie dalykai vyksta buvusioje Sovietų Sąjungoje ar visokiose jugoslavijose“, - tęsė J. Kvedaras.

Įvairiuose pasisakymuose kalbos perlais pasižymintis ilgametis LFF klerkas sublizgėjo ir šįkart.. kalbėdamas, ką galvoja apie Lietuvos futbolo klubų politiką – komandą stiprinti legionieriais.

„Jeigu vešime čia visą laiką tuos trečiarūšius ar penktarūšius (legionierius) ir nekreipsim dėmesio į savo tuos (vaikus), tada visada ir krapštysimės tam savo, atsiprašant, š..“ – kalbėjo J. Kvedaras.

Nušalintasis prezidentas toliau atkakliai neigia savo kaltę dėl pasisavintų UEFA ir FIFA skirtų pinigų.