Londono klubas sekmadienį namuose priėmė Birmingamo „Aston Villa“ futbolininkus ir po atkaklios kovos nugalėjo juos 2:1.

A. Jarmolenko įmušė pirmąjį mačo įvartį, netrukus persvarą padvigubino Pablo Fornalsas, o paguodos įvartį svečiams pelnė Jacobas Ramsey.

A. Jarmolenka nuo atsarginių suolelio pakilo 52-ąją susitikimo minutę. Ukrainos rinktinės puolėjui tai buvo sugrįžimo rungtynės – dėl Rusijos pradėto karo prieš Ukrainą futbolininkui buvo leista palikti futbolą nuošalyje ir pasirūpinti artimaisiais gimtinėje.


Pirmą kartą nuo vasario pradžios rungtyniavęs 32-ejų ukrainietis „Premier“ lygoje pelnė pirmąjį savo sezono įvartį, o po jo atletas krito ant kelių ir apsuptas bendraklubių pravirko.

A. Jarmolenka yra vienas geriausių Ukrainos futbolininkų. Nuo 2009 metų Ukrainos rinktinės garbę ginantis puolėjas vilkėdamas nacionalinės komandos aprangą per 106 mačus yra pelnęs 44 įvarčius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją