Visgi dar vieno stebuklo sukurti Lenkijos rinktinės vartų sargui sekmadienio vakarą nebepavyko. Jo atstovaujama rinktinė aktyviai priešinosi pirmajame kėlinyje, tačiau progomis prie varžovų vartų nepasinaudojo ir 1:3 turėjo pripažinti į pasaulio čempionato ketvirtfinalį keliaujančių prancūzų pranašumą.

Televizijos kameros po rungtynių užfiksavo jautrius vaizdus, kaip į W. Szczesny glėbį stadiono tunelyje patenka jo ketverių metų sūnus Liamas.


Su lenkų dainininke Marina Luczenko susituokęs ir sūnaus susilaukęs futbolininkas kurį laiką turėjo raminti verkiančią atžalą, o nurimus emocijoms Instagrame padėkojo ir savo šeimai, ir visiems rinktinės sirgaliams.

Pasaulio čempionatas mums baigtas. Ir nors ambicijos kužda, kad galėjome padaryti kažką daugiau, aš grįžtu namo didžiuodamasis savo komanda. Dėkoju visiems palaikiusiems mus šiuo specialiu laikotarpiu. Tiems,kurie buvo stadione, tiems, kurie buvo prie televizorių ekranų. Ypač dėkoju savo žmonai Marinai ir sūnui Liamui, kuris šiandien suprato, kad pralaimėti galima garbingai ir su pasididžiavimu. Galvas aukštyn, mes pradedame kelią į 2024-ųjų Europos čempionatą“, – rašė W. Szczezsny.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją