Nelaimėję ketvirtų Anglijos „Premier“ lygos rungtynių iš eilės Mančesterio futbolininkai su 15 taškų per 10 turų nusmuko į aštuntą turnyro lentelės vietą, o nuo lyderių – „Manchester City“, Londono „Arsenal“ ir „Liverpool“ klubų (visi po 23 tšk.) – atsilieka jau 8 taškais.

J. Mourinho teisėjo Marko Clattenburgo nemalonę užsitraukė dėl protestų per pertrauką dėl neskirto 11 metrų baudinio, kai buvo prasižengta prieš Matteo Darmianą. M. Clattenburgas nusprendė, kad kontaktas įvyko dar prieš baudos aikštelę ir skyrė paprastą baudos smūgį.

Portugalas antrą mačo pusę buvo priverstas stebėti iš tribūnų ir, nors iš pradžių mėgino gudrauti bei įsitaisyti pirmose eilėse, kad vis tiek galėtų duoti nurodymus saviškiams, ketvirto arbitro buvo paprašytas pakilti aukščiau.

Beje, „Man United“ mačą baigė ir be vieno pašalinto žaidėjo – 68 min. už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvarytas Anderis Herrera.

„Man United“ komanda į „Burnley“ vartus neįmušė nė vieno įvarčio pirmą kartą per istoriją, t. y. per 45-is susitikimus nuo pat 1921-ųjų.

Kitose rungtynėse „Manchester City“ svečiuose net 4:0 (2:0) sutriuškino „West Bromwich Albion“ ekipą ir dėl geresnio įvarčių santykio liko pirmoje turnyro lentelės vietoje.

Dubliu pasižymėjo argentinietis Sergio Aguero (19 ir 28 min.), o antrasis jo įvartis privertė spiegti TV komentatorius nesavu balsu.

Du tikslius smūgius pridėjo ir turkas Ilkay Guendoganas (79 ir 90 min.)

Tuo metu ir toliau be pralaimėjimų žengia Londono „Tottenham Hotspur“ komanda, kuri savo aikštėje sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su čempiono titulą ginančiu „Leicester City“ klubu.

Įvarčiais pasikeitė Vincentas Janssenas (44 min. iš 11 m) ir
Ahmedas Musa (48 min.).

Su penkiomis pergalėmis ir penkeriomis lygiosiomis „Tottenham“ (20 tšk.) rikiuojasi ketvirtoje vietoje, o 12 taškų turintis „Leicester“ – šiemet tik dvylikti.

Puikią formą ir toliau demonstruoja bei lyderius pavijo „Liverpool“ futbolininkai, kurie išvykoje 4:2 (3:2) nugalėjo Londono „Crystal Palace“ klubą.

Svečiams po įvartį pelnė Emre Canas (16 min.), Dejanas Lovrenas (21 min.), Joelis Matipas (41 min.) ir Firmino (71 min.).

„Crystal Palace“ gretose abu kartus pasižymėjo saugas Jamesas McArthuras (18 ir 33 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)