„Aišku, malonu. Neabejoju, kad kiekvienas futbolininkas norėtų tokio pripažinimo. Man pačiam atrodo, kad antrame rate buvau naudingesnis, tačiau komisijai galbūt pasirodė kitaip. Aš asmeniškai savo balsą būčiau atidavęs Linui Klimavičiui, tačiau žmonės iš šono turbūt geriau mato“, - pasakojo J. Mamajevas.

„Iki šiol per sezoną daugiausiai esu atlikęs dvylika rezultatyvių perdavimų. Apie dvidešimt galėdavau tik pasvajoti. Neabejoju, kad pagrindinė šio įvertinimo priežastis kaip tik ir yra rezultatyvūs perdavimai.

Prisiminkite, kad pirmo ir antro rato geriausieji buvo išrinkti dėl mušamų įvarčių. Andrejus Paniukovas sezono pradžioje, kol jo niekas nežinojo, mušė visiems. Linas Pilibaitis antrame rate taip pat ne kartą ir ne du siuntė kamuolį į varžovų vartus. Galbūt atėjo laikas išrinkti tą, kuris perdavimais maitina komandos draugus?“, – spėliojo laureatas.

J. Mamajevas geriausio žaidėjo rinkimuose aplenkė žalgirietį Jurijų Kendyšą ir Klaipėdos „Atlanto“ saugą Ovidijų Verbicką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją