„Manau, kad „Borussia“ buvo daug geresnė komanda, - sakė Jose Mourinho. - Jie laimėjo kiekvieną dvikovą, buvo stipresni fiziškai ir psichologiškai, todėl nusipelnė laimėti.

Kaip rezultatas iš 1:1 virto į 4:1? Nežinau. Tam prireikė vos keliolikos minučių. Lygioje vietoje prarasdavome kamuolį ir nesusidorojome su varžovų perėjimu iš gynybos į puolimą bei greitomis atakomis“.

J. Mourinho gyrė keturis įvarčius įmušusį Robertą Lewandowskį: „Apie jį viską žinojome, kiekvieną detalę, ir vis tiek leidome praktiškai netrukdomam įmušti tris įvarčius. Dėl to esu labai nusivylęs. Jis nusipelnė pagyrų už tai, ką padarė, tačiau reikia pasakyti, kad mes patys jam labai padėjome gauti geriausio mačo futbolininko titulą“.

Ir pridūrė: „Kai pralaimime, bet nebūname to nusipelnę, man tai virsta drama, tačiau pelnytą pralaimėjimą galiu priimti. Be to, tikiu, kad Madride galime atsitiesti“.

Tuo metu triumfuojantis Dortmundo „Borussia“ strategas Juergenas Kloppas sužavėjo gausiai susirinkusius žurnalistus ugninga spaudos konferencija.

„Tai buvo lyg Robino Hudo žygis, - teigė vokietis, prisimindamas literatūrinį personažą, kuris iš turtuolių atimtas gėrybes perduodavo vargšams. - Šios rungtynės mums buvo neįtikėtinai geros, ypač žinant, kad kovoje su itin greita ir puikiai kontratakuojančia „Real“ ekipa.

„Pirmosios 25 minutės buvo puikios, tačiau vėliau pametėme žaidimo ritmą. Per pertrauką sakiau, kad galbūt mums nepasisekė dėl teisėjo sprendimo (epizodas baudos aikštelėje, kai buvo pargriautas Marco Reusas - aut. past.), bet reikia prisiminti mačą su „Malaga“, kur sėkmė šiuo atžvilgiu šypsojosi mums“.

Tuo metu keturis įvarčius įmušęs puolėjas Robertas Lewandowski kuklinosi: „Žinoma, esu labai laimingas, tačiau svarbiausia, kad pasiektume finalą. „Real“ gerai rungtyniavo pirmajame kėlinyje, bet po pertraukos mes perėmėme kontrolę“.

Atsakomasis „Real“ ir „Borussia“ mačas vyks kitą antradienį, balandžio 30 d., Madride.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)