Lietuviška brigada, kuriai taip pat priklausė teisėjo asistentai Mangirdas Mirauskas ir Vytenis Kazlauskas bei rezervinis teisėjas Orestas Abramavičius, ketvirtadienį darbavosi Šveicarijoje.

Čia Ženevos „Servette“ iškovojo dramatišką pergalę 2:1 prieš Tiraspolio „Sheriff“.

Yoanui Severinui nukreipus kamuolį į savus vartus, etatiniai Moldovos čempionai pirmavo daugiau nei valandą, kol 84-ą min. rezultatą išlygino Steve‘as Rouiller.

Tiksint paskutinei pagrindinio rungtynių laiko minutei šeimininkai kėlė kampinį, ir M. Lukjančukas pastebėjo, kaip „Sheriff“ gynėjas Armelis Zohouri prilaikė savo varžovą už marškinėlių.

Prasižengusiam futbolininkui lietuvis parodė geltoną kortelę, kuri jam buvo antroji, ir skyrė 11 m baudinį. Auksinę progą realizavo pergalę šveicarams išplėšęs Chrisas Bedia.

Negana to, jau nuaidėjus finaliniam švilpukui M. Lukjančukas antrą geltoną kortelę ištraukė ir agresyviai reikšti pretenzijas puolusiam Padniestrės klubo gynėjui Kiki Gabi.


Laimėjusi „Servette“ pakilo į trečią poziciją G grupėje ir išsaugojo viltis iškopti į atkrintamąsias – šveicarai turi 4 taškus, o pirmauja po 9 taškus surinkusios „Roma“ (Italija) bei Prahos „Slavia“ (Čekija). Šių komandų tarpusavio akistatą ketvirtadienį 2:0 laimėjo namuose žaidę čekai.

Tuo metu „Sheriff“ (1 tšk.) belieka pamėginti pasigrumti su ta pačia „Servette“ dėl trečios vietos ir kelialapio į UEFA Konferencijų lygos atkrintamąsias varžybas.

Rungtynių, kurioms teisėjavo M. Lukjančukas, santrauką galite pasižiūrėti čia.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją