Jose Mourinho auklėtiniai ketvirtadienį svečiuose net 1:4 (1:2) neprilygo „Genoa“ komandai.

Pirmo kėlinio viduryje, 22 min., Bryanui Cristantei smūgiu galva dar buvo pavykę rezultatą išlyginti (1:1), tačiau tuomet šeimininkai pelnė dar tris įvarčius be atsako.

Su vos 5 taškais po 6 turų AS „Roma“ turnyro lentelėje žengia viso labo 16-a. Savo taupyklę iki 7 taškų padidinusi „Genoa“ šoktelėjo į 11-ą poziciją.

Kaip visada aistrų netrūko Ispanijoje. Rungtynėse Pamplonoje tarp vietos „Osasuna“ ir Madrido „Atletico“ buvo parodytos net trys raudonos kortelės, bet galiausiai Diego Simeone kariauna įrodė savo pranašumą – 0:2 (0:1).

Nugalėtojų gretose tiksliais šūviais pasižymėjo Antoine'as Griezmannas (20 min.) ir Rodrigo Riquelme (81 min.).

Mačo baigtis galėjo būti ir kitokia, nes 77 min. po kampinio aukščiausiai visų pakilo ir galva kamuolį svečių vartus nukreipė „Osasuna“ gynėjas Davidas Garcia, tačiau teisėjas užfiksavo diskutuotiną pražangą prieš akimirka anksčiau ant vejos parkritusį Axelį Witselį.

Po šio epizodo neišlaikė šeimininkų trenerio Jagobos Arrasate nervai – jis buvo išsiųstas į rūbinę.

Netrukus toks pat likimas ištiko ir prie kampinio vėliavėlės susistumdžiusius Chimy Avilą ir Alvaro Moratą.

„Atletico“ su 13 taškų į penktą vietą ir už visą pirmaujančią ketveriukę – „Girona“ (19 tšk.), Madrido „Real“ (18 tšk.), „Barcelona“ (17 tšk.), Bilbao „Athletic“ (14 tšk.) – yra sužaidęs vienu mču mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją