„Dabartinė sveikatos būklė tiems, kurie domisi: antrą kartą per 4 mėnesius jie mane pasiunčia myriop. Tačiau gali ir atgaivinti“, – toks įrašas ketvirtadienį pasirodė M. Raiolos „Twitter“ paskyroje.

Tokiu būdu M. Raiola neakivaizdžiai atsakė į Italijos žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie jo mirtį. Bet šeštadienį toje pačioje paskyroje futbolo agento šeima pasidalino įrašu, kuriame patvirtino apie M. Raiolos mirtį.

„Su begaliniu liūdesiu dalinamės žinia apie rūpestingiausio visų laikų futbolo agento mirtį. Mino kovėsi iki pat galo su ta pačia jėga ir užsispyrimu, kaip ir gindamas žaidėjų interesus prie derybų stalo. Kaip įprasta, Mino privertė mus juo didžiuotis, bet pats to niekada nesureikšmino. Savo darbo dėka Mino prisilietė prie daugelio žmonių gyvenimų ir paliko ryškų pėdsaką modernaus futbolo istorijoje. Jo išėjimas yra labai skaudus. Dėkojame visiems už begalinę paramą ir rūpestį šiais sunkiais laikais, bet tuo pačiu prašome gerbti šeimos, artimųjų ir bendražygių privatumą“, – rašoma paskutiniame M. Raiolos „Twitter“ paskyros įraše.

M. Raiola buvo paguldytas į ligoninę dar sausio mėnesį, jam buvo atlikta operacija, bet apie tai viešai nebuvo skelbiama.

M. Raiola gimė Italijoje, o sulaukęs 20-ies įsitraukė į futbolo agentų darbą. Po kelerių metų M. Raiola įkūrė savo futbolo agentūrą, ėmė atstovauti Pavelui Nedvedui, kuriam padėjo persikelti į Turino „Juventus“ iš „Lazio“ už 41 mln. eurų.

Dabartiniais M. Raiolos klientais buvo Z. Ibrahimovičius, P. Pogba, E. Haaldandas, jis taip pat atstovavo italams Gianluigi Donnarummai, Marco Verratti ir Mario Balotelli.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją