Jose vietos „Barcelona“ priėmė turnyro autsaiderę „Huescą“ ir nugalėjo ją 4:1 (2:1).

Šis mačas buvo istorinis ryškiausiai Katalonijos klubo žvaigždei 33-ejų metų puolėjui Lioneliui Messi, kuris „Barcai“ atstovavo 767-ąjį kartą ir pagal šį skaičių susilygino su visų laikų rekordininku Xavi.

Leo pasistengė, kad ypatingas vakaras įsimintų dar labiau ir jau 13 minutę pelnė magišką įvartį: argentinietis meistriškai pažeme prasimetė kamuolį į priekį pro varžovą ir įspūdingu itin tiksliu tolimu smūgiu nuo skersinio nuginklavo svečių vartininką.

Pačioje dvikovos pabaigoje, 90 min., Argentinos futbolo pažiba pridėjo dar vieną įvartį.

Tokiu būdu rezultatyviausio „La Liga“ žaidėjo L. Messio sąskaitoje – jau 21-as įvartis šį sezoną. Beje, tai – jau tryliktas iš eilės sezonas, kai Leo per metus pasižymi bent 20 sykių.

Prieš tai, 35 min., galingai iš toli iššovė Antoine'as Griezmannas, 45+4 min. rezultatą iš 11 metrų baudinio sušvelnino Rafaelis Miras Vicente, o 53 min. gynėjas Oscaras Mingueza galva uždarė to paties L. Messio perdavimą.


Čempionate pirmauja Madrido „Atletico“ su 63 taškais. „Barca“ turi 59 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)