Pirmą kartą tiek atrankos, tiek šešioliktfinalio etapus peržengusios šiaulietės jau nuo pirmųjų dvikovos minučių pajuto Danijos čempionių galingumą – jau 6-ą minutę pirmąjį įvartį įmušė Chirine Lahmti.

Į priekį įsiveržusios varžovės apsukų nemažino ir iki pertraukos į šiauliečių vartus pasiuntė dar du įvarčius – abu sykius tiksli buvo Emma Madsen.

Antro kėlinio pradžioje „Brondy“ ekipai ketvirtą įvartį pelnė Fatima Ali Abu Alful, o rungtynių pabaigoje kamuolį į Lietuvos komandos vartus dar kartą pasiuntė Theresa Nielsen.

Atsakomoji akistata lapkričio 12 dieną, 18 val., vyks Šiauliuose. Nors lietuvės praktiškai nebeturi galimybių žengti tolyn, sirgaliai kviečiami susirinkti į stadioną ir palaikyti merginas. Į rungtynes atėję aistruoliai bus vaišinami karštos arbatos puodeliu.

DELFI primena, kad „Gintros-Universitetas“ šešiolikfinalyje po baudinių serijos 5:4 (pirmos ir antros rungtynės baigėsi vienodais rezultatais 1:1) iš turnyro eliminavo Prahos „Sparta“ futbolininkes.

Rezultatas:

„Brondby“ 5 - 0 Šiaulių „Gintros-Universitetas“
6' [1 - 0] Chirine Lahmti
16' [2 - 0] Emma Madsen
21' [3 - 0] Emma Madsen
47' [4 - 0] Fatima Ali Abu Alful
89' [5 - 0] Theresa Nielsen

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)