Tai buvo pirmoji vengrų pergalė prieš anglus po 60 metų pertraukos. Vienintelį įvartį 65 minutę pelnė tiksliu smūgiu nuo 11 metrų žymos pasižymėjęs Vengrijos rinktinės saugas Domininkas Szoboszlai'us.

Įdomu, kad šios rungtynės turėjo vykti be žiūrovų, tačiau Vengrijos futbolo federacija pasinaudojo UEFA išlyga ir užpildė „Puškaš Arena“ stadiono tribūnas daugiatūkstantine vaikų armija. Pagal UEFA taisykles, 14-os metų neturinčius vaikus stadione privalėjo lydėti suaugę, tad Vengrijos rinktinė sulaukė solidaus savo gerbėjų palaikymo.

Kitose grupės rungtynėse Italija ir Vokietija sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0). 70 min. Italijos rinktinės kapitonas Lorenzo Pellegrini iš kelių metrų netrukdomas pasiuntė kamuolį į svečių vartus, bet po kelių minučių Joshua Kimmichas puikiu smūgiu išlygino rezultatą.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dar trejos rungtynės šeštadienį įvyko B divizione. 1-oje grupėje Armėnija 1:0 (0:0) įveikė Airijos rinktinę.

Standings provided by SofaScore LiveScore

3-ioje grupėje Juodkalnija 2:0 (0:0) Rumuniją, o Suomija su Bosnija ir Hercegovina sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją