Tarptautiniame futbolo pasaulyje abu laikyti svajonių pora, tačiau abiem teko ištverti nemažai krizių. Ispanų leidinys „Lecturas“ teigia, kad po 12 metų įvyko skyrybos, o galutinis taškas neva padėtas dar prieš kelis mėnesius. Draugiškai ir be didelio šurmulio.

Teigiama, kad pasaulio vartininkų elitui priklausęs I. Casillas, su Ispanijos rinktine 2010 metais laimėjęs pasaulio, o 2008 metais ir Europos čempionatus, ir televizijos laidų vedėja pastaruosius metus gyvena atskirai skirtinguose namuose. Apie tai žinojo tiek šeima, tiek draugai. Skyrybų priežastis iki šiol nėra žinoma.

Ikeras Casillas ir Sara Carbonero

39 metų I. Casillas su dviem metais jaunesne S. Carbonero kaip pora išgarsėjo 2010 metais, kai ką tik titulą iškovojęs vartininkas savo tuometinę draugę per duodamą interviu pabučiavo tiesioginio eterio metu. Vėliau sekė slaptos jų vestuvės.

Pora augina šiuo metu 4 ir 7 metų sūnus Lucasą ir Martiną.

I. Casillas nuo 1999 iki 2015 metų atstovavo Madrido „Real“ ir sužaidė 725 rungtynes. Tuomet ispanas persikėlė į „Porto“ klubą, tačiau po penkerių metų vėl grįžo į Madridą, kur praėjusią vasarą paskelbė apie spalvingos karjeros pabaigą.

Anot leidinio, skyrybas lydi ir sunkiai išgyventos asmeninės sveikatos dramos – prieš dvejus metus S. Carbonero buvo diagnozuotas kiaušidžių vėžys, o I. Casillas 2019 metų gegužę turėjo širdies infarktą.

Vis dėlto kol kas oficialiai skyrybų nei I. Casillas, nei S. Carbonero nepatvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)