„Valencia” - Madrido „Real”
Lyga: „La Liga”
Stadionas: „La Mestalla”
Teisėjas: Texeira Vitienes
Data: 2011.11.19
Laikas: 23.00 val.

„Valencia”

Šių rungtynių šeimininkai prieš šia varžybas yra nusiteikę optimistiški ir ketina revanšuotis Madrido komandai už praėjusį sezoną namų stadione patirtą pažeminimą 3:6.

„Valencia” ekipa pastaruoju metu demonstruoja gan gerus rezultatus, tiesa tik šalies pirmenybėse, mat UEFA Čempionų lygoje Unai'aus Emery auklėtiniams iškyla nemažai problemų.

Ispanijoje „Valencia” klubas po 11 sužaistų rungtynių turi surinkęs 24 taškus ir turnyro lentelėje užima trečią vietą, nuo antroje pozicijoje esančios „Barcelona” ekipos atsilikdamas dviems taškais.

„Mes galime niekuo nenusileisti varžovams ir galime juos nugalėti, jeigu sužaisime geras rungtynes. Esame puikioje formoje ir norime laimėti. Ši pergalė mums duotų ne tik tris taškus bet ir daug motyvacijos”, - sakė Valensijos komandos treneris U. Emery

Rungtynėse su „Real” klubu U. Emery bus priverstas verstis be traumas besigydančių saugų Evero Banegos ir Sergio Canaleso. Rungtyniauti taip pat negalės ir gynėjas Hedwigesas Maduro.

„Real”

„Karališkasis” klubas šį sezoną demonstruoja puikius rezultatus ir Ispanijos čempionate ir Čempionų lygoje. Abejose minėtose čempionatuose „Real” šiuo metu yra lyderis.

„La Liga” pirmenybėse „Real” ekipa yra pirmoje vietoje. Ispanijos sostinės komanda pirmauja trimis taškais prieš antroje pozicijoje žengiančią „Barcelona” ekipą.

Tiesa, ne vienas „Real” ekipos futbolininkas prieš artėjančias rungtynes su „Valencia” klubu yra užsiminęs, jog yra neramu prieš šias varžybas, mat varžovai yra geros formos ir žais namuose.

„Mūsų laukia sunkios rungtynės. Praėjusį sezoną jų stadione įmušėme šešis įvarčius, tačiau nemanau, jog tai pasikartos šiemet. Laukia labai svarbus mačas”, - sakė Jose Mourinho asistentas Aitoras Karanka.

Madrido miesto komandai šiose rungtynėse padėti negalės keli svarbūs žaidėjai. Mačą dėl traumų praleis gynėjai Ricardo Carvalho ir Fabio Coentrao bei žaisti negalės saugai Kaka ir Angelis Di Maria.

Penkerios paskutinės „Valencia” klubo rungtynės:

Valensijos „Levante” 0 - 2 „Valencia”
„Valencia” 3 - 1 Leverkūzeno „Bayer”
„Valencia” 3 - 1 Madrido „Getafe”
„Zaragoza” 0 - 1 „Valencia”
„Valencia” 1 - 1 Bilbao „Athletic”

Penkerios paskutinės „Real” klubo rungtynės:

„Real” 7 - 1 Pamplonos „Osasuna”
„Lyon” 0 - 2 „Real”
San Sebastijano „Real Sociedad” 0 - 1 „Real”
„Real” 3 - 0 „Villarreal”
„Malaga” 0 - 4 „Real”

Prognozuojama „Valencia“ starto sudėtis (4-2-3-1): Guaita, Miguelis, Ruizas, Rami, Alba, Topalas, Costa, Hernandezas, Jonas, Mathieu, Soldado.

Prognozuojama „Real“ starto sudėtis (4-2-3-1): Casillasas, Arbeloa, Pepe, Ramosas, Marcelo, Alonso, Khedira, Benzema, Ozilas, Ronaldo,
Higuainas.

Įdomus faktas: Per paskutinius keturis mačus tarp „Valencia” ir „Real” klubų Valensijos „Mestalla” stadione buvo pelnyti net 23 įvarčiai.

Įdomus faktas: „Karališkojo” klubo puolėjas Gonzalo Higuainas su „Valencia” komanda yra žaidęs septynias rungtynes, per kurias varžovų ekipai įmušė septynis įvarčius.