Andalūzijos uostamiestyje vykusiose rungtynėse „Malaga“ sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0) su visai neseniai itin apmaudžiai UEFA Supertaurę „Barcelonai“ tik po pratęsimo 4:5 pralaimėjusia „Sevilla“.

Beje, svečiai iš Sevilijos dvikovą baigė mažumoje – 69 min. už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvarytas jų saugas Stevenas N'Zonzi.

Tuo metu Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse jau trečią pergalę iš eilės iškovojo titulą ginantis Paryžiaus PSG klubas, kuris išvykoje 1:0 (0:0) palaužė „Montpellier“ ekipą. Pergalingo įvarčio autoriumi 61 min. tapo Blaise Matuidi.

Kol kas dar nė vieno įvarčio šį sezoną nepraleidęs PSG su 9 taškais iš tiek pat galimų žengia pirmoje turnyro lentelės vietoje.

Antrasis Vokietijos „Bundesligos“ turas prasidėjo Berlyno „Hertha“ komandos ir Brėmeno „Werder“ lygiosiomis 1:1 (1:1).

Į 6 min. Valentino Stockerio pelnytą įvartį svečiai 26 min. atsakė tiksliu puolėjo iš Nigerijos Anthony Ujaho smūgiu ir įsirašė pirmą tašką šiame sezone.

„Hertha“ savo ruožtu su 4 taškais trumpam pakilo į pirmą poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)