Sevilijos „La Cartuja“ stadione vykusioje titulinėje dvikovoje prireikė pratęsimo ir 11 metrų baudinių, kol galiausiai taurę į viršų kėlė žaliai-balti.

Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1). Į jau 11 minutę Borjos Iglesiaso smūgiu galva pasiektą įvartį 30 min. atsakė Hugo Duro, techniškai permetęs kamuolį per varžovų vartininką.

Baudinių serijoje abi komandos sėkmingai realizavo po pirmuosius tris savo bandymus, o štai ketvirtasis 19-mečio CF „Valencia“ saugo iš JAV Yunuso Musah šūvis lėkė virš vartų.

„Betis“ šios varžovų klaidos neatleido, finišavo be klaidų (5:4) ir šiame turnyre triumfavo pirmą kartą po 17 metų pertraukos bei trečią sykį apskritai.

Ypač saldi ši pergalė Sevilijos komandos legendai 40-mečiui Joaquinui, kuris finale taip pat realizavo vieną baudinį.

Jau 21-ąjį sezoną aukščiausiame lygyje žaidžiantis saugas, su „Real Betis“ apranga praleidęs daugiau nei pusę savo karjeros, šiemet kabins savo futbolo batelius ant vinies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją