52 metų J. Bartomeu vadovavo klubui nuo to laiko, kai 2014-aisiais atsistatydino Sandro Rosellas. Vienu svarbiausių klubo tikslų jis įvardijo rėmimo sutarties su „Qatar Airways“ išlaikymą, nors tai susilaukė daug prieštaringų vertinimų.

Iš keturių kandidatų šios nuomonės jis laikėsi vienintelis – kiti trys norėjo rasti naują pagrindinį rėmėją. Nepaisant to, kad Kataro skrydžių bendrovė per sezoną atneša klubui 50 mln. eurų.

Nors pastarieji metai tris titulus iškovojusiai katalonų futbolo ekipai buvo itin sėkmingi, J. Bartomeu buvo prieštaringai vertinamas dar nuo to laiko, kai kartu su S. Rosellu įsipainiojo į skandalą įsigyjant brazilą Neymarą bei pasirašant sutartis su nepilnamečiais žaidėjas. Tai galiausiai privedė prie naujų futbolininkų registracijos draudimo.

Panašu, kad balsuotojams svarbiausias buvo dabartinio prezidento ryšys su treneriu Luisu Enrique, nes kiti kandidatai žadėjo įsigyti žaidėjus, kurių pats strategas komandoje matyti nenori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)