„Karališkasis“ klubas šeštadienį svečiuose 3:0 (2:0) įveikė „Girona“ ekipą ir perėmė iš varžovų čempionato lyderių gairelę.

Pirmame kėlinyje įvarčiais pasižymėjo Joselu ir Aurelienas Tchouameni, o antrame dar vieną rezultatyvų pataikymą į savo sąskaitą įsirašė Jude'as Bellinghamas.

20-metis futbolininkas šį sezoną Ispanijos čempionate pelnė jau 6 įvarčius.

21 tašką per 8 mačus surinkęs Madrido „Real“ aplenkė „Girona“ (19 taškų) ir „Barcelona“ (20 tšk.) ekipas, ir pakilo į pirmą vietą.


Standings provided by Sofascore

Italijos čempionate nugalėtojų titulą ginantis „Napoli“ ekipa išvykoje 4:0 (1:0) sutriuškino „Lecce“. Įvarčius nugalėtojams pelnė Leo Ostigardas, Victoras Osimhenas, Gianluca Gaetano bei Matteo Politano.

Kitose rungtynėse „AC Milan“ namuose 2:0 įveikė „Lazio“ futbolininkus. 60 min. pirmą įvartį pelnė Christianas Pulišičius, o 88 min. pergalę įtvirtino Noah Okaforas.

Tuo metu Milano „Inter“ net svečiuose 4:0 (0:0) nugalėjo „Salernitana“ ekipą, o visus keturis įvarčius pelnė tik 54 min. aikštėje pasirodęs Lautaro Martinezas.

„Serie A“ pirmenybėse pirmauja po 18 taškų surinkusios „Inter“ ir „AC Milan“, 14 taškų turintis „Napoli“ pakilo į trečią poziciją.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją