23 min. šeimininkai į priekį išsiveržė po Lionelio Messi įvarčio, tačiau po pertraukos viskas apsivertė aukštyn kojomis. 63 min. pusiausvyrą atstatė Darwinas Machis, 66 min. raudoną kortelę prieš save išvydo kažką įžeidžiančio arbitrui pasakęs „Barcelonos“ treneris R. Koemanas, o 79 min. svečius į priekį išvedė Jorge Molina.

Pergalė šiose rungtynėse „Barcelonos“ komandai būtų leidusi pakilti į pačią turnyro lentelės viršūnę, todėl toks rezultatas katalonų gerbėjų sutiktas ne tik su didžiuliu nusivylimu, bet ir pykčiu.

Neginčytina mačo favorite laikytos ekipos kluptelėjimas beveik lygioje vietoje leido pirmoje pozicijoje išlikti Madrido „Atletico“ su 73 taškais. Antroje vietoje yra Madrido „Real“ (71 taškas), „Barcelona“ su tiek pat taškų žengia trečia. Katalonams ant kulnų lipa 70 taškų turinti „Sevilla“.

Visos komandos yra sužaidusios po 33 rungtynes, visos keturios jau užsitikrinusios vietas kito sezono UEFA Čempionų lygos grupių varžybų turnyre.

„Granada“ po sensacingos pergalės su 45 taškais yra 8-a.

Iki pirmenybių pabaigos lieka penki turai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)