Panevėžiečiai iškovojo jau 8-ąją pergalę ir su 26 taškais toliau pirmauja turnyro lentelėje, artimiausią oponentą lenkdami 5 taškais.

Pirmosiomis dvikovos minutėmis svečiai buvo susikūrę dvi pavojingas situacijas, tačiau abiejose savo meistriškumą pademonstavo Vytautas Černiauskas. Pirmasis pusvalandis buvo klampokas, po to šeimininkai perėmė iniciatyvą.

Sykį virš vartų smūgiavo Jeffrey Sarpongas, galiausiai, 35 min. „Panevėžys“ surengė gražų išpuolį. Pijus Širvys baudos aikštelėje surado Ariagnerį Smithą, kuris antruoju lietimu pelnė savo šeštąjį įvartį šiemet.

Kėlinio pabaigoje Chafikas Tigroudja su kamuoliu pabėgo nuo vartininko, bet į tuščius vartus siųstas kamuolys buvo sustabdytas Beno Šatkaus.

66 min. panevėžiečiams nusišypsojo sėkmė: Karolis Laukžemis perkėlė kamuolį per V. Černiauską – buvo sudrebinta vartų konstrkucija. Po 6 minučių apie save priminė Linas Klimavičius, po pakelto kampinio galva nukreipęs kamuolį į vartus.

Mačo pabaigoje Noelis Mbo ir Tautvydas Eliošius buvo pabėgę į kontrataką, vis tik nuo smūgio gargždiškius išgelbėjo sėkmingas vartininko Manto Bertašiaus žaidimas.

Kitas rungtynes panevėžiečiai artėjantį šeštadienį, balandžio 29 dieną. 11-ojo turo dvikova „Žemynos“ progimnazijos stadione su Vilniaus „Riteriais“ prasidės nuo 13 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją