R. Lukaku įmušė 14 įvarčių ir padėjo „Internazionale“ finišuoti tretiems Italijos „Serie A“ lygoje ir nukeliauti iki pat UEFA Čempionų lygos finalo, kur dramatiškai nusileido „Manchester City“, rezultatu 1:0.

Milano ekipa šiuo metu yra rimtose derybose su „Man Utd“ dėl vartininko Andre Onanos. Šis pardavimas padėtų „Inter“ surinkti reikalingas lėšas, kad pasilikti R. Lukaku visam laikui.

Andre Onana

Dabartinis belgo savininkas „Chelsea“ už puolėją prašo 47 mln. eurų, kol Milano klubas už A. Onana laukia gauti beveik 60 mln. eurų – tai padengtų išlaidas už R. Lukaku. Tačiau „United“ manymu, kamerūnietis nėra vertas tokios sumos.

Mančesterio klubas liepos 8 dieną oficialiai atsisveikino su ilgalaikiu savo vartų sargu Davidu De Gea, todėl ekipos treneris Erikas Ten Hagas norėtų pasipildyti naujuoju vartininku iki kitos savaitės, kai komanda išvyks į keturių mačų turą Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Londono „Chelsea“ taip pat išvyks į JAV kitą savaitę, tačiau atrodo, kad R. Lukaku nekeliaus kartu su Mauricio Pochettino kariauna.

Belgijos rinktinės puolėjas pirmą kartą prisijungė prie „Inter“ 2019-ais metais. Klubas jį nusipirko iš ankščiau minėto „Manchester United“ už klubui rekordinę 80 mln. eurų sumą.

R. Lukaku Milane žaidė geriausią savo karjeros futbolą, per 95 rungtynes jis sumušė 64 įvarčius ir užsitarnavo sugrįžimą į „Chelsea“. Londono klubas paklojo apie 115 mln. eurų už puolėją, kuris jau rungtyniavo jų gretose 2011-2014 metais.

Per antrą apsistojimą Londone belgas sužaidė vos 16 rungtynių „Premier“ lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją