Socialiniuose tinkluose yra įkeltas vaizdo įrašas, kuriame buvęs 33-ejų futbolininkas be ramentų atsargiai ir lėtai deda kelis žingsnius.

Vaizdo įraše matyti, kaip žengiantį G. Kulbį palaiko kelerių metų dukrelė. Energingai pribėgusi ji sumuša rankytėmis su tėčiu ir neslepia savo džiaugsmo.

Gajus Kulbis

Anksčiau A lygos komandose žaidusio futbolininko gyvybė po galvos traumos buvo pakibusi ant plauko.

Nelaimingas atsitikimas įvyko eilinėse lygos rungtynėse su „Ateities“ komanda.

Futbolininkas po minimalaus susidūrimo krito ant žemės ir trenkėsi galva į dirbtinę dangą. Nukritęs ant žemės jis nevaldė kūno.

Gajus Kulbis / FOTO: "FK TransInvest" Facebook

Žaidėjas buvo išgabentas į Lazdynų ligoninę, čia jam buvo padarytas rentgenas. Futbolininkas nepatyrė lūžių, tačiau magnetinis rezonansas parodė, jog yra nutrauktų nervų bei pažeidimų kaklo srityje.

Futbolo bendruomenė aktyviai aukojo futbolininko reabilitacijai.

G. Kulbio vaikystės draugas panevėžietis Paulius Janušauskas praėjusių metų pabaigoje nusprendė aukcione parduoti penkiolika metų rinktą žymių futbolininkų marškinėlių kolekciją.

Visos aukcione surinktos lėšos paaukotos sunkią traumą patyrusiam ir reabilitaciją atliekančiam 33-ejų metų G. Kulbiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją