PSG futbolininkai namuose pasiekė juos tenkinusias lygiąsias 1:1 (0:0), o „Juventus“ vyrai savo varžovus įveikė antrą kartą iš eilės - 2:0 (1:0).

Jei „Juventus“ komanda jau prieš rungtynes galėjo jaustis pakankamai ramiai, tai PSG vyrams dar teko nusiteikinėti rimtam mūšiui, nes trečiadienį jų gretose nebuvo nei puolimo lyderio Zlatano Ibrahimovičiaus (dėl raudonos kortelės), nei saugo Marco Verratti (dėl dviejų geltonų kortelių), nei Jeremy Menezo. Tiesa, nuostolių netrūko ir CF „Valencia“ gretose - traumas patyrė iškart net gynėjai Adilas Rami, Ricardo Costa ir Joao Pereira.

Intrigos dar padaugėjo, kai 55 min. Jonas netikėtai užklupo PSG gynybą ir vartininką nepasiruošusius bei išvedė saviškius į priekį. Nors Ezequielis Lavezzi 66 min. rezultatą išlygino, CF „Valencia“ atstovams iki pratęsimo vis tiek trūko tik vieno įvarčio. Tačiau nepaisant ispanų spaudimo ir net 13-os jų keltų kampinių rezultatas per likusį laiką taip ir nebepasikeitė.

Dar kur kas aiškiau viskas klostėsi Turine, kur solidžią trijų įvarčių persvarą po pirmos akistatos turėję „Juventus“ žaidėjai pelnė po įvartį kiekviename kėlinyje ir šventė pergalę 2:0 (1:0). Italijos čempionų gretose pasižymėjo Alessandro Matri (24 min.) ir Fabio Quagliarella (65 min.)

Prancūzai po pirmos dvikovos pirmavo 2:1 (įvarčiai: Ezequielis Lavezzi, Javieras Pastore ir Adilas Rami), o italai - 3:0 (įvarčiai: Alessandro Matri, Claudio Marchisio ir Mirko Vučiničius.

Rungtynės:

Paryžiaus PSG 1 - 1 CF „Valencia“ (pirmas mačas - 2:1)
55' [0 - 1] Jonas
66' [1 - 1] Ezequiel Lavezzi

Turino „Juventus“ 2 - 0 Glazgo „Celtic“ (pirmas mačas - 3:0)
24' [1 - 0] Alessandro Matri
65' [2 - 0] Fabio Quagliarella

Rungtynių eiga:

Pirmaisiais turnyro ketvirtfinalio dalyviais antradienį tapo Madrido „Real“ ir Dortmundo „Borussia“ klubai, iš tolesnės kovos eliminavę atitinkamai „Manchester United“ (bendru rezultatu 3:2) ir Donecko „Šachtar“ (bendru rezultatu 5:2) ekipas.

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio burtai bus traukiami kitą penktadienį, kovo 15 dieną.

Primename, kad iš turnyro jau po grupių varžybų etapo iškrito čempionės titulą gynusi Londono „Chelsea“ ekipa.

2013 metų UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 25 dieną Londono „Wembley“ stadione. Šioje arenoje prestižiškiausio Europos turnyro finalai vyko jau 8-is kartus (rekonstruotame - du sykius).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)