Autoritetingas treneris prieš dvejus metus jau lankėsi Lietuvoje, o dabar turės galimybę įvertinti akademijos nuveiktą darbą nuo 2015-ųjų.


Patrizio neabejotinai yra paties aukščiausio lygio specialistas, kuris davė pamokų ne tik vaikams, tačiau ir mums, treneriams. Bus įdomu išgirsti jo vertinimus po dvejų metų. Laukiame naujų treniravimo idėjų“, – sakė Talentų akademijos direktorius Virmantas Lemežis.


Per savo futbolininko karjerą P. Bilio yra rungtyniavęs „Premier“ lygoje, „Crystal Palace“ klube, taip pat dalį karjeros praleido Škotijoje bei gimtojoje Italijoje, o dabar dirba „Milan“ techniniu treneriu.

„Italai mus moko vaikams suteikti geriausias emocijas treniruočių metu, duoti dėmesio ir galimybių pasireikšti kiekvienam vaikui. Suteikti džiaugsmą, pajusti sėkmę ir suteikti galimybę įveikti treniruočių metu kylančius iššūkius. AC „Milan“ techniniai direktoriai teigia, kad futbolas visų pirma turi suteikti geras emocijas, apibrėžtas taisyklėmis, detalėmis ir teisingais akcentais treniruočių procese.

Treniruojantis pagal konkrečią treniruočių struktūrą, atsižvelgiant į vaikų sensityvinius periodus, procesas vyksta kokybiškai ir kryptingai.

Jau tampa tradicija, kad mus stovykloje aplanko „Trakų“ žaidėjai, Nacionalinės rinktinės žaidėjai, todėl, be jokios abejonės, juos pasikviesime ir į artėjančią stovyklą. Pastaraisiais metais turėjome geros patirties, kai treniruotėse į komandą buvo integruojami 3-4 profesionalai. Vaikai ne tik mokosi iš jų, bet ir gauna didžiulės motyvacijos augti ir patys tapti profesionalais“, – stovyklos privalumus vardijo akademijos treneris Marius Linkevičius.


Kasmet AC „Milan“ stovyklose apsilanko iki šimto vaikų. Pastariesiems be futbolo treniruočių taip pat suteikiama galimybė mokytis italų kalbos, gauti teorinių žinių, įvairių pramogų ir prizų. Daugiau informacijos apie stovyklą www.tfa-milanas.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)