Svečiai iš Lenkijos sugebėjo prasmukti į stadiono teritoriją ir vieną tribūnos koloną „pažymėjo“ nupieštu „Lech“ sirgaliumi.

„Poznanės „Lech“ komandos sirgaliai nutarė parodyti, jog nėra „pėsti“: po praėjusios nakties Dariaus ir Girėno stadione fanų tribūnas „paženklino“ Poznanės miesto simbolio atvaizdas.

Kauniečiai, pasitarkime: ar toks kūrinys vertas išlikti papildant mūsų miesto „Gyvų sienų“ galeriją?“, – klausiama Kauno miesto savivaldybės feisbuko paskyroje.

Rungtynės Dariaus ir Girėno stadione tarp „Kauno Žalgirio“ ir „Lech“ komandų prasidės 19 val.

Pirmasis mačas prieš savaitę baigėsi „Lech“ klubo pergale 3:1.

Praėjusiame sezone Lenkijos futbolo lygoje būsimi kauniečių varžovai užėmė trečią vietą ir sėkmingai kovojo tarptautinėje arenoje.

Lenkijos klubas pateko į UEFA Europos Konferencijų lygos grupių etapą bei nukeliavo iki pat šios lygos ketvirtfinalio, kuriame bendru dviejų rungtynių rezultatu 4:6 nusileido į finalą patekusiai „Fiorentina“ ekipai.

Poznanės „Lech“ ir „Kauno Žalgirio“ poros nugalėtojų trečiame UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos etape lauktų „Auda“ (Latvija) ir Trnavos „Spartak“ (Slovakija) poros nugalėtojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)