Po pirmo kėlinio pabaigoje po Bruno Fernandeso perdavimo pasižymėjo Anthony Martialis.

Prancūzui šis įvartis – ypač svarbus psichologiškai, kadangi paskutinį kartą pasiųsti kamuolį į tinklą atstovaujant klubui puolėjui buvo pavykę praėjusį vasarį – lygiai prieš aštuonis mėnesius.

Antrame kėlinyje O. G. Solskjaeras į aikštę išleido pastarosiomis savaitėmis įvarčius konvejeriu „štampuojantį“ Cristiano Ronaldo, tačiau penkiskart geriausio planetos futbolininko pasirodymas sutapo su šeimininkams nemaloniu įvykių posūkiu.

65-ą min. „Everton“ nukūrė į kontrataką, kurią šaltakraujiškai užbaigė Androsas Townsendas.

30-metis saugas iš Anglijos nepabūgo pilnutėliame „Old Trafford“ stadione savo įvartį pažymėti firminiu C. Ronaldo šuoliu ir mostu rankomis, taip dar labiau pralinksmindamas svečių aistruolius.

Negana to, 85-ą min. dar kartą kamuolį į vartus nukreipė Yerry Mina, bet po vaizdo peržiūros kolumbiečio įvartis nebuvo įskaitytas dėl minimalios nuošalės.

„Manchester United“ ir „Everton“ savo sąskaitose dabar turi po 14 taškus ir bent laikinai dalinasi Anglijos čempionato lyderių pozicija su „Liverpool“, kuris 7 turo susitikimą žais sekmadienį su titulą ginančiu „Manchester City“.

Šią savaitę Čempionų lygoje „Manchester United“ namie 2:1 privertė pasiduoti „Villareal“ futbolininkus. Lemiamą įvartį penktąją pridėto laiko minutę įmušė C. Ronaldo.

„Raudonieji velniai“ praėjusiame mače „Old Trafford“ stadione netikėtai 0:1 nusileido Birmingamo „Aston Villa“ klubui.

Rezultatai:

„Manchester United“ 1 – 1 „Everton“

„Burnley“ 0 – 0 „Norwich“

„Chelsea“ 3 – 1 „Southampton“

„Leeds United“ 1 – 0 „Watford“

„Wolves“ 2 – 1 Newcastle United“

19:30 val. „Brigthon“ – „Arsenal“

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)