Dėka L. Messi magijos, Majamio „Inter“ Šiaurės ir Centrinės Amerikos „CONCACAF“ taurės pirmame etape 2:1 nugalėjo Meksiko „Cruz Azul“ futbolininkus.

JAV klubas po pirmojo kėlinio pirmavo, tačiau svečiai iš Meksikos pajėgė rezultatą išlyginti. 54-ąją rungtynių minutę į aikštę žengė dvi naujosios Majamio žvaigždės – L. Messi ir jo buvęs komandos draugas Barselonoje Sergio Busquetsas.

Lionelis Messi ir Sergio Busquetsas

Mačas išliko pusiausvyroje iki pat rungtynių pabaigos. Nors teisėjas pridėjo vos dvi minutes papildomo laiko, „Inter“ 94-ąją minutę turėjo šansą išplėšti pergalę su baudos smūgiu iš maždaug 25 metrų. Pri kamuolio stojęs L. Messi neklydo ir pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą.


Liepos 26 dieną Majamio klubas tęs savo kelionę Šiaurės ir Centrinės Amerikos taurės varžybose. Trečiadienį Messi vedama ekipa susigrums su „Atlanta United FC“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją