31-erių puolėjas iš Turino „Juventus“ į Londoną persikels nuomos pagrindais ir „aristokratų“ garbę gins iki šio sezono pabaigos.

Neoficialiais duomenimis, už pusmetį „Juventus“ gaus apie 9 mln. eurų. Sutartyje yra numatyta pratęsti nuomą dar metams.

Italijos čempionams priklausantis argentinietis pirmąją šio sezono dalį nuomos pagrindais praleido „AC Milan“ ekipoje, kur per 22 rungtynes pelnė 8 įvarčius.

M. Balotelli lieka Prancūzijoje

Buvęs „Man City“ ir „Liverpoo“ puolėjas Mario Balotelli iš „NiceÅ klubo persikėlė į „Marseille“ gretas.

28-erių Italijos rinktinės narys sutartį pasirašė iki šio sezono pabaigos.

Italas su „Nice“ klubu dar turėjo iki vasaros galiojančią sutartį. Visgi futbolininkui buvo leista išvykti nemokamai, o „Marseille“ po sezono spręs, ar puolėjas vertas ilgalaikio kontrakto.

Šiame „Ligue 1“ čempionate futbolininkui per 10 rungtynių pasižymėti taip ir nepavyko.

M. Balotelli trečiadienį įveikė medicinos patikrą, o vyriausiasis ekipos strategas Rudi Garcia teigė, kad tai svarbiausias pasirinkimas žiemos žaidėjų perėjimo laikotarpyje.

„Marseille“ Prancūzijos pirmenybėse po 20-ies rungtynių užima 7-ą vietą (31 taškas). Manoma, kad iki sezono pabaigos Marselyje puolėjas gaus apie 4 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją