Nors komandos pirmoje kėlinio pusėje pavojingomis progomis neišsiskyrė, tačiau sužaidus kiek mažiau nei pusvalandį grubiai suklydo Nassimas Hnidas, klaida pasinaudoję bei į greitą ataką nuskubėję Maiklas Thuique bei Filipas Dangubičius išvedė savo ekipą į priekį.

Kėliniui einant į pabaigą Vincentas Šarkauskas gan lengvai susitvarkė su Adamo Fofanos ir Mathiaso Oyewusi bandymais, sykį kamuolį virš vartų siuntė Joelis Bopesu.

Antrosios rungtynių pusės pradžia buvo panaši į pirmąjį kėlinį – abu klubai aikštės viduryje ilgai neužsibūdavo bei skubėdavo varžovų vartų link, o pavojingų progų nebuvo nė vienoje aikštės pusėje.

65-ąją minutę Patricas Popescu kamuolį atidavė Giedriui Matulevičiui, pastarojo smūgį atrėmė Edvinas Gertmonas.

Mėlynai balti tašką dvikovoje padėjo 81-ąją minutę – F. Dangubičius atliko perdavimą į baudos aikštelę, U. Oduenyi kamuolį sukirto su vartų konstrukciją, o P. Popescu pasižymėjo rezultatyviu šūviu į tuščius vartus.

Laikui bėgant žalgiriečiai susikūrė kelias pavojingas progas, bet nė viena iš jų įvarčiu nevirto, o tai reiškia, jog po 35-ojo „Optibet A lygos“ turo Vladimiro Čeburino kariauna su 72 taškais išlieka antroje pozicijoje, tuo tarpu „Hegelmann“ klubas su 59 taškais pavijo FA „Šiauliai“ bei užkopė į 3-iąją turnyro lentelės poziciją.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją