K. Jasaitis pastaruosius trejus metus dirbo Vilniaus „MFA-Žalgirio“ komandoje, su kuria triskart iš eilės iškovojo Lietuvos čempionato sidabro medalius. Pernai metais vilnietis treniravo Utenos „Utenio“ ekipą.

2022 metais K. Jasaitis treniravo Lietuvos U17 merginų futbolo rinktinę, o pernai buvo paskirtas U19 merginų nacionalinės komandos treneriu.

„Pasiūlymo prisijungti prie „Hegelmann“ ilgai nesvarsčiau, sutikau tapti vyriausiuoju treneriu vos po keletos susitikimų su klubo valdžia. Manau, jog nebuvo ką daug ką galvoti, kai siūlo treniruoti pajėgią ir konkurencingą komandą“, – sakė K. Jasaitis.

Kalbėdamas apie pasiruošimą naujam sezonui, treneris liko patenkintas komandos demonstruotų žaidimu kontrolinio ciklo metu.

„Sužaidėme keturis kontrolinius susitikimus, turėjome ir atletinio rengimo treniruotes su specialistu. Kontrolinių rungtynių metu tikslas buvo išsiaiškinti komandos stiprybes taip pat, kurias vietas reikėtų taisyti bei pagerinti. Manau, visai neblogai pavyko, susipažinau su žaidėjomis, su jų galimybėmis, aišku, daugelį iš jų jau pažįstų iš anksčiau, kadangi ne pirmus metus dirbu Lietuvos moterų futbole“, – pabrėžė naujasis FC „Hegelmann“ moterų komandos treneris.K

K. Jasaitis pasidžiaugė puikia ir draugiška atmosfera komandoje ir su nekantrumu laukia čempionato pradžios.

„Komandoje vyrauja geras mikroklimatas, kiekviena žaidėja palaiko vieną kitą. Manau tai yra labai svarbu, būti vieningomis ir tai turėtų būti vienas iš pagrindinių šios komandos privalumų.

Šiame sezone turėsime tris naujokes – į futbolą po pertraukos grįžtančią Gretą Lukjančukę, Austę Bernotaitę iš „Bangos“ ekipos bei Mariją Stankevičiutę, kuri rungtyniavo Švedijoje“, – apie komandą ir jos naujokes kalbėjo treneris.

Treneris sako, jog klubo iškelti tikslai komandai ir jam kaip ir iki šiol – užimti prizinę vietą lygoje.

„Visi suprantame, jog mums tikslai negali būti keliami nei praėjusiais metais. Turime užimti prizinę vietą ir kiekvienose rungtynėse siekti maksimalaus rezultato bei atiduoti visas jėgas. Lengva tikrai nebus, laukia įdomus ir sunkus sezonas. Didžioji dalis komandų panašaus pajėgumo“, – sakė K. Jasaitis.

Pirmąjį turą „Topo centras Euronics“ moterų A lygos turą mėlynai baltos praleis. Dvikova namie prieš Gargždų „Bangos“ futbolininkes nukelta į balandžio 14 dieną.

Pirmąsias oficialias naujojo sezono rungtynes kaunietes sužais išvykoje – kovo 24 d. Mažeikiuose prieš Joniškio „Saned“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją