Žalgiriečiams jau galės padėti pastarasis klubo naujokas – kroatas Filipas Dangubičius. Puolėjas praėjusiame sezone atstovavo būtent „Hegelmann“ ekipai ir su 18 pelnytų įvarčių buvo antras pagal rezultatyvumą pirmenybių žaidėjas.

Filipas Dangubičius (Foto: "Hegelmann")

F. Dangubičiaus teigimu, pirmosiomis akimirkomis žaisti prieš buvusius komandos draugus gali būti keista, tačiau akistatos futbolininkas laukia su nekantrumu.

„Esu laimingas prisijungęs prie komandos. Ši savaitė buvo labai gera, prisitaikiau truputį prie komandos, esu laimingas, vaikinai malonūs – jie mane labai gerai priima. Negaliu sulaukti pirmųjų rungtynių.

Kalbant apie žaidimą dviejose to miesto komandoje, tai – tiesiog profesionalumas. Praėjusiais metais atidaviau šimtą procentų žaisdamas už „Hegelmann“ ir tą darysiu šiemet atstovaudamas „Kauno Žalgiriui“. Kiek keista bus pamatyti buvusius komandos draugus, tačiau laukiu rungtynių ir tikiuosi, jog juos nugalėsime“, – teigė F. Dangubičius.

Mačas tarp principinių varžovų įvyks kovo 9 dieną, šeštadienį. Dvikova VDU Valdo Adamkaus sporto centro stadione prasidės nuo 13 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją