56-erių Liverpulio komandos strategas šioje komandoje darbuojasi nuo 2015 metų ir po šio sezono oficialiai paliks „raudonųjų“ gretas.

Didžiausiu vokiečio konkurentu per šį laikotarpį tapęs Pepas Guardiola buvo nustebintas tokio J. Kloppo sprendimo, tačiau gerbė tokį kolegos pasirinkimą.

„Dabar miegosiu ramiau. Kiekvienos rungtynės prieš jo komandą man yra košmaras. Žinoma, kad jo pasiilgsime. Jis yra didžiausias mano konkurentas dar nuo tų laikų, kuomet J. Kloppas treniravo Dortmundo „Borussia“.

Mane šokiravo ši naujiena. Mes pasiilgsime jo charizmos. Linkiu jam sėkmės“, – pagarbiai atsiliepė P. Guardiola.

Jurgenas Kloppas su „Liverpool“ iškovojo 8 trofėjus. Svarbiausieji buvo pasiekti 2018-2019 ir 2019-2020 sezonuose, kuomet „raudonieji“ iškovojo „Čempionų“ lygos ir Anglijos „Premier“ lygos trofėjus.

Šiuo metu „Liverpool“ pirmauja Anglijos čempionate, kur turi 5 taškų pranašumą prieš „Manchester City“, „Arsenal“ ir „Aston Villa“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją