Per 13 rungtynių 15 taškų surinkusi „OFI Crete“ tarp 14 komandų užima 8 vietą.

Paskutinę nesėkmę Kretos klubas patyrė sekmadienį – sostinėje 0:4 nepasipriešino lyderei „Panathinaikos“.

Graikijos žiniasklaida skelbia, jog klubas priėmė sprendimą keisti strategą.

„Po pralaimėjimo „Panathinaikos“ ekipai V. Dambrauskas atsidūrė labai sunkioje padėtyje. OFI patyrė skaudų pralaimėjimą Atėnuose, tad Kretos komandoje tikimasi nedelsiant imtis pokyčių.

Po pergalės prieš AEK (10 02 d.) kretiečiai per kitas šešerias rungtynes triskart sužaidė lygiosiomis ir patyrė tris nesėkmes.

Klimatas Kretos komandoje jau kurį laiką slogus, o V. Dambrauskas tapo... komandos sirgalių taikiniu.

Panašu, kad OFI vadovybė neseniai priėmė sprendimą keisti trenerį, kad komanda atsistotų ant kojų, nes akivaizdu, jog pokyčių reikia. Pranešimuose iš Kretos teigiama, kad dabartinis OFI strategas turėtų tapti praeitimi. Klubas jau žvalgosi į rinką, kad nedelsiant surastų V. Dambrauskui pamainą ir leistų komandai atrasti save“, – rašoma Fosonline.gr portale.

Sport24.gr teigiama, kad klubas dėl V. Dambrausko ateities apsispręs per artimiausias 24 valandas.

Artimiausias rungtynes OFI žais gruodžio 6-ąją: taurės turnyre susitiks su „Kifisias“ ekipa.

Kretos klube be vyriausiojo trenerio V. Dambrausko dirba jo asistentas Marius Skinderis, vartininkų treneris Justinas Gasiūnas, analitikas Jonas Skinderis.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją