Pirmu rungtynių įvarčiu, po chaoso baudos aikštelėje, 23-ią minutę pasižymėjo puolėjas Artemas Dovbykas. Ukrainietis vartininko atremtą smūgį galva nukreipė į vartus, kol šis dar gulėjo ant žemės.

Antras įvartis taip pat krito pirmajame kėlinyje – 42-ąją minutę. Šįkart tiksliu smūgiu dešine koja pasižymėjo Portu. Puikų perdavimą ispanui paserviravo saugas Yanas Couto. Pastarasis svariai prisidėjo ir prie trečio „Girona“ įvarčio, kai nuostabiu solo-reidu uždirbo 11 m baudinį. Prie žymos stojo A. Dovbykas, kuris neklydo ir užbaigė savo dublį.

Ukrainietis yra pelnęs 10 įvarčių per 16 sužaistų rungtynių ir pagal šią statistiką rikiuojasi antras lygoje. Už jį daugiau pelnęs yra tik Madrido superžvaigždė Jude'as Bellinghamas (13 įvarčių per 15 rungtynių).

Po šio mačo Žironos komanda su 44-iais taškais žengia pirmoje vietoje, tačiau jiems ant kulnų lipa 42 taškus turintis karališkasis Madrido „Real“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją