Turino klubui tai jau penktos iš eilės nepralaimėtos rungtynės namų stadione, tačiau lygiosios prieš tokį varžovą tikrai netenkins komandos, kuri kovoja dėl vietos Europos turnyruose.

Nors 43-ią minutę traumą patyrė komandos kapitonas Ricardo Rodriguezas, Lietuvos rinktinės saugas G. Gineitis šanso pasirodyti aikštelėje negavo. Pirmas kėlinys „Olimpico Grande“ stadione veiksmo stokojo, tačiau antroje rungtynių pusėje šansų pasižymėti buvo daugiau.

Svečių gretose tolimais šūviais pasižymėti bandė Tomasas Bašičius ir buvęs Italijos rinktinės saugas Antonio Candreva. Kitoje aikštės pusėje daug arčiau tikslo buvo lietuvio komandos draugai – iš arčiau smūgius atliko Samuele Ricci ir Adamas Messina, o nuo galingo Karolo Linetty smūgio gelbėti turėjo meksikietis Guillermo Ochoa.

Vėliau šį vakarą į kovą stos dvi „Serie A“ lyderės – Milano „Inter“ ir Turino „Juventus“ komandos.

Kiti sekmadienio „Serie A“ rezultatai:

„Torino“ 0 – 0 „Salernitana“

„Napoli“ 2 – 1 „Verona“

„Atalanta“ – „Lazio“ 19:00 val.

„Inter“ – „Juventus“ 21:45 val.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją